Държат се като влюбени тийнейджъри

eva.bg 11 March 2019

Снимка: getty images

Макар и да не са обявили официално отношенията си, от около месец Наоми Кембъл и Лиъм Пейн са спрягани за двойка. Първоначално спекулациите започнаха, когато двамата бяха забелязани заедно на концерт в Лондон да се държат именно като такава.

Не закъсняха и интернет „доказателствата“ - оказа се, че Наоми и Лиъм са си пишели закачливи коментари под снимките си в Instagram.

Изглежда обаче, че на публични събития двамата не желаят да бъдат видени заедно, а ако се случи, е случайност. Последно двамата посетиха събитието на Формула Е - Hong Kong E-Prix в градската писта Хонконг Сентръл Харбърфронт Сиркуит. Пред камерите супермоделът и бившият член на One Direction позираха поотделно. Но според посетителите, когато камерите са далеч от тях, двамата не са сваляли ръце един от друг: „Държаха се като влюбени, кикотещи се тийнейджъри с пеперуди в стомаха. Наоми е много тактична, но той не спира да я залива с комплименти“, твърдят присъствали на събитието. След приключването му, Наоми и Лиъм отиват на обяд, далеч от хорските очи.

Според The Sun Лиъм е в еуфория и не може да повярва на късмета си. Разликата между него и Наоми е цели 23 години, но това като че ли е тенденция за Лиъм. Предишната приятелка на певеца също беше по-голяма от него. 35-годишната Черил Коул бе негова партньорка две години и стана майка на сина му - Беър Грей Пейн, който е на една годинка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР