Наоми Кембъл има нова тръпка

eva.bg 08 февруари 2019

Снимка: instagram

Напоследък таблоидите изобличават много звездни двойки, които не са обявили официално отношенията си, като много от тези новини се оказват просто спекулации (спомнете си само за Брад Пит и Шарлийз Терон), а други – истина.

Според The Sun 48-годишната Наоми Кембъл има връзка с бившия член на One Direction – 25-годишният Лиъм Пейн. Двамата са забелязани заедно в Лондон на концерт в арена O2. Източниците, свидетелствали за отношенията им, твърдят, че Лиъм е луд по супермодела и не може да повярва какъв късмет има: „Лиъм е с Наоми от известно време. Той е лудо влюбен в нея. Смята я за невероятна и красива и казва, че времето, което прекарва с нея, е страхотно.“, твърдят те.

Първоначално Наоми и Лиъм флиртуваха чрез коментари в мрежата, които всички забеляцаха. На една от снимките на Кембъл в Instagram певецът коментира: „Съвършенството е въплътено в човек. Не ме гледай с тези очи...“ Наоми не се поколеба да го поласкае, като коментира един от неговите кадри в профила му, като написа: „Красива душа“, на което Пейн отговори: „Познаваш ме добре“.

Бившата приятелка на певеца също беше по-голяма от него. 35-годишната Черил Коул беше избраницата на сърцето му две години, като двамата имат син – Беър Грей Пейн, който е на една годинка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР