Брад и Шарлийз - истина ли е това?

eva.bg 20 January 2019

Какво да очакваме от неделя, в която осъмваме с новината на таблоида TheSun, че холивудските звезди Брад Пит и Шарлийз Терон са га-дже-та?!

Ето какви са фактите (непотвърдени) до този момент:

Брад (55) и Шарлийз (43), които никога не са участвали заедно във филм, са се запознали, благодарение на друга холивудска звезда – Шон Пен, който допреди известно време излизаше с ”атомната блондинка”.

За първи път са забелязани в съмнителна близост на премиерата на филма Roma на Алфонсо Куарон на 12 януари в Шато Мармон в Западен Холивуд. Терон изгледала филма, а Пит бил на друга филмова премиера, след което се присъединил към Шарлийз на афтър партито на Roma. Според свидетели двамата се усамотили в ъгъла на бара, изглеждали много щастливи, а той дори я бил прегърнал.

Тя пиела водка, той – минерална вода. Последното също си е новина, макар че според официалната версия Пит не близвал алкохол след раздялата с Анджелина Джоли. Между другото – Терон и Джоли са връстнички.

Според източника цялата любовна история се заплела около Коледа, когато двамата се били затворили в калифорнийското имение на Брад.

След връзката й с Шон Пен, Шарлийз бе свързвана с актьора красавец Александър Скарсгард, а след бурната раздяла с Анджелина Джоли за Брад се говореше, че излиза с бившето си гадже Дженифър Анистън  - слух, така и останал непотвърден.

Сега очакваме информация как ще се развият нещата и дали шестте деца на Пит и Джоли ще  успеят да се разберат с двете осиновени от Шарлийз момчета Огъст и Джаксън.

Ако въобще се стигне до там, разбира се.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР