Последни овации за Карл Лагерфелд

В чест на Карл голяма част от музите му присъстваха на ревюто. Пенелопе Крус, Кара Делевин и Кая Гербер бяха част от шоуто, а Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Кристен Стюарт гледахаот първия ред случващото се на подиума

eva.bg 05 March 2019

Снимка: getty images

Последният ден от модното приключение във френската столица бе открит с шоуто на Chanel. Последната колекция на Карл Лагерфелд е гвоздеят на Седмицата на модата в Париж, затова много знаменитости отмениха всичките си ангажименти, за да присъстват на събитието.

По традиция новата колекция на модната къща бе представена в Grand Palais, като впечатляващите декори, с които Карл винаги успява да постигне грандиозен ефект, този път ни пренесоха в Алпите.

В чест на Карл голяма част от музите му присъстваха на ревюто. Пенелопе Крус, Кара Делевин и Кая Гербер бяха част от шоуто, а Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Кристен Стюарт гледахаот първия ред случващото се на подиума.

Front row бяха и имена като Моника Белучи и приятелят й Николас Лефебре, Попи Делевин и Ашли Бенсън. Всички те през сълзи наблюдаваха последната работа на маестрото. Вижте детайли в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР