Катрин Зита-Джоунс с двете й пораснали деца

eva.bg 02 March 2019

Снимка: getty images

Корените на Катрин Зита-Джоунс са уелски. Затова, независимо, че живее със семейството си в Ню Йорк, актрисата намери начин да почете деня на Свети Давид – национален празник на Уелс.

Катрин посети галасъбитието в Ню Йорк, организирано по този повод, като бе придружена от двете си деца – дъщеря си Карис и сина си Дилън. Карис вече е 15-годишна елегантна дама, а Дилън, който миналата година бе абитуриент, е на 18 години и Катрин вече го взима за свой кавалер по червените килими.

На събитието Катрин Зита-Джоунс получи почетна награда от Кралския колеж по музика и драма в Уелс. Тя изглеждаше невероятнов пурпурната си кадифена рокля. По отношение на стила тя безспорно е пример за дъщеря си. В празничната вечер Карис бе заложила на тоалет в същия изразителен нюанс като майка си.

Самата Катрин наскоро си даде сметка колко всъщност са пораснали децата й. По случай Свети Валентин, тя сподели стара снимка, на която двамата с Майкъл Дъглас са прегърнали Дилън и Карис, които тогава още сменят млечните си зъби. „Обичам семейството си“, написа тя под трогателния кадър.

В брака Катрин също не крие, че се чувства изключително щастлива и обсипана с внимание. Тя показа на своите 2,2 милиона последователи в Instagram красивия си букет от рози, който е получила неочаквано от Майкъл Дъглас. „Току що пристигнаха! Мъжете трябва да изпращат цветя на своята любима дама – просто така, без повод“, написа тогава тя. През ноември двамата отпразнуваха 18 години брачен живот, за който актрисата е категорична, че е „прекрасен и щастлив“, въпреки всичките им проблеми, станали публично достояние – биполярното разстройство на Катрин и заболяването на Майкъл от рак на гърлото.

Вижте повече от събитието в Ню Йорк в галерията.

1 КОМЕНТАР
1
Й
04 March 2019, 01:04

Каква красавица беше на младини. Дядото е развалил гена и обаче. Поколонието е далеееч от красотата на майка си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР