Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас 18 години след сватбата

eva.bg 20 November 2018

Снимка: instagram

През ноември, 2000 г. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас сключват брак. Цели 18 години след минаването под олтара, двамата продължават да се обичат все така силно - въпреки всичките перипетии, през които минават. По случай годишнината от сватбата им актрисата пусна тяхна снимка в Instagram, на която се усмихва до съпруга си, като написа само: „18 години“.

Дани Де Вито ги запознава през 1998 г. и между тях почти веднага прехвърчат искри. Да, но не всичко се случва толкова бързо и лесно в началото. Катрин признава пред списание People, че с Майкъл се целуват за пръв път едва след девет месеца познанство. След това обаче нищо повече не може да спре Майкъл да направи следващата стъпка: през 1999 г. той пада на колене и прави предложение. През лятото на 2000 г. се ражда първото им дете - синът им Дилън, а само три месеца по-късно идва и голямата сватба, възлизаща на 1,5 милиона долара.

Дъглас знае от самото начало, че Катрин е жената на сърцето му: „Знаеш ли – аз ще бъда бащата на децата ти“, е едно от първите неща, които той й казва. Тя обаче не е лесна за спечелване и само му отвръща: „Знам много за теб, виждала съм какво правиш и мисля, че е време да ти пожелая лека нощ“. Това само амбицира актьора да продължи да настоява.

Звездната двойка е била повод за всякакъв вид коментари, скандали и обсъждания – по повод разликата в годините (Катрин е с 25 години по-млада от Майкъл), биполярното разстройство на Катрин, рака на гърлото на Майкъл, от който стана ясно, че страда през 2016 г. „Знаех, че нещо не е наред. Гърлото ме болеше, мислех, че е инфекция. Ходих при няколко лекари и всички ми предписваха антибиотици, а болката си оставаше. Девет месеца по-късно ми препоръчаха лекар в Монреал. Щом погледна в гърлото ми, каза: „Трябва биопсия“. В основата на езика ми имаше тумор с размера на орех и нито един лекар преди това не го бе видял. Дълго време не можех да се оплача от нищо в живота си. Всичко беше прекрасно. Явно бе дошло време за кармично възмездие. И подобно на войниците аз се приготвих за битка“, разказва преди време Дъглас.

„Когато поставиха диагнозата на Майкъл, си помислих, че ще трябва да ме събират от пода. Знам, че се случва на много хора, но е трудно да приемеш, че се случва на теб“, казва и актрисата. Тя влиза няколко пъти в клиники за лечение на биполярното разстройство, и досега потиска депресията с лекарства и терапии.

Нито един от двамата никога не е отричал трудностите в живота и брака им, но всичко това очевидно е закалило връзката им, вместо да я разруши. „Живеем прекрасен живот!“, споделя сега Катрин.

1 КОМЕНТАР
1
Ала
21 November 2018, 07:00

Катеее, Кате, силно се надявам да имаш любовник. Колко е гнусен Дефо до теб. Язък за красотата ти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР