Нов живот за косата

Тя също се нуждае от детокс…

eva.bg 02 March 2019

Всеки ден косата ни е изложена на редица предизвикателства, в резултат на което изглежда суха и безжизнена. Стилизирането, прекомерната употреба на различни продукти, влиянието на околната среда – всички те натоварват косата и увреждат състоянието й, независимо от допълнителните грижи, които полагаме. Косата ни също се нуждае от детокс. Тя трябва да се възстанови от токсините и външните вредители, както и да бъде предпазена от тях. Но затова са необходими специални продукти.

Серията John Frieda Detox & Repair се състои от шампоан, балсам, маска и спрей-балсам, които нежно почистват косата, незабавно я възстановяват и защитават. С правилните съставки сухата, стресирана и безжизнена коса се превръща в здрава и копринено мека прическа, която сияе.

Всеки един продукт от серията съдържа зелен чай, масло от авокадо и система от би-протеин и хранителни елементи. Зеленият чай е богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали. Той възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали. Маслото от авокадо пък е богато на мастни киселини, витамини B и E и важни антиоксиданти. То подобрява здравината и цялостното състояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите. Специалната система от би-протеини и хранителни елементи се грижи най-вече за детоксикацията, от която се нуждае косата.

С правилната формула, цялостното възстановяване е напълно възможно: без цъфтящи краища и накъсване. Дайте нов живот на косата си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР