Цялото семейство бе на първия ред, за да подкрепи Виктория Бекъм

eva.bg 18 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Вече няма ревю на Виктория Бекъм, по време на което тя да не строи на видно място на първия ред цялото си семейство. Всички са там, за да окажат отборна подкрепа на дизайнерката. По традиция Виктория слага в края на семейната редичка и главната редакторка на американския Vogue Ана Уинтур, която обаче май никога не е особено ентусиазирана от този факт. Е, ревюто й в рамките на седмицата на модата в Лондон за сезон есен-зима 2019 не бе по-различно.

Цялото семейство Бекъм бе там, а накрая редичката завършваше и с Уинтур, която нямаше как да подмине факта, че прическата на дъщеря им Харпър е същата като нейната. По-различното този път беше, че семейната подкрепа се бе увеличила с още един член. Не, семейство Бекъм не са осиновили дете междувременно, просто синът им Бруклин бе довел и гаджето си Хана Крос, която се радва на одобрението на мама Виктория.

Снощи след ревюто дизайнерката направи и голямо парти по случай старта на you tube канала й за мода и бюти. Снимки от него и от първия ред на ревюто й може да видите в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР