Тайната на Виктория Бекъм за красива кожа – разкрита!

eva.bg 27 June 2021

Снимка: instagram

Грижата за кожата е задължителен елемент в ежедневието ни. Дори генетично да ни е дадена безпроблемна кожа, пак трябва да контролираме начина си на живот – хранене, приемане на течности, достатъчно сън и т.н.

Не е задължително грижата за кожата да бъде изключително сложна, ангажираща и струваща купища пари. Виктория Бекъм разкри своята малка тайна, която се оказа много проста:

„Ям сьомга всеки ден. Природата не ме е надарила със съвършена кожа и дълги години се борех с много неразположения. Дерматологът ми – д-р Харолд Лансър – е невероятен. Той разбра какво ми липсва и как да постигна лесно съвършена кожа. Посъветва ме да ям колкото се може по-често сьомга, ако мога – всеки ден. В началото ми прозвуча налудничаво, но резултатите започнаха да говорят сами за себе си. Хранителните навици се оказаха определящи за състоянието на кожата ми“, споделя Виктория.

Защо сьомгата оказва такова невероятно влияние върху кожата? Тази риба е изключително богата на Омега-3 мастни киселини, които редуцират бръчките, пазят порите чисти, а кожата остава хидратирана и сияеща. Това е перфектният начин за постигане на съвършен баланс – кожа, която не е нито суха, нито мазна. Сьомгата съдържа и витамин А, който е ключов антиоксидант, предпазващ кожата от стареене и помагащ за регенерирането на клетките. Освен това, ако я включите в менюто си, ще си добавяте и необходимото желязо и протеини. Всичко това се отразява освен на състоянието на кожата, така и на косата и ноктите.

1 КОМЕНТАР
1
zoya
28 June 2021, 20:20

А естетическата хирургия? Или тя сьомгата опъва овала, запълва бръчките и т.н.

ТВОЯТ КОМЕНТАР