Виктория Бекъм: Слуховете за развод ме отегчават

eva.bg 21 January 2019

Снимка: getty images

Пред седмичното издание на списание списание The Guardian Виктория Бекъм разкри подробности за тежкия си график, положението й в личен план, както и какво мисли относно спекулациите, че двамата с Дейвид са разделени и им предстои развод.

Като успешен дизайнер, тя не прекарва много време у дома: „Ангажиментите ми са наистина много и се прибирам късно вечер. Никога не готвя. Как си представяте да успявам да вместя и това в графика си? Готвех преди, когато още живеехме в Испания. Но Дейвид е страхотен в кухнята, наистина може да готви“, споделя Виктория.

Още веднъж г-жа Бекъм изясни, че продължава да бъде именно г-жа Бекъм, а слуховете за раздяла са само...слухове: „Това, което се говори, наистина ме отегчава. Но гледам да не се въвличам във всички тези спекулации и оставям това на PR екипа ми. Но семейството ми се следи под лупа от години. Такива неща са нормални... Хората се интересуват от личния ни живот, което доста често е работило в моя полза, но понякога се получават подобни ситуации, които са ми много неприятни. Но няма да позволя слуховете да ми повлияят негативно. Но и човек трябва да се научи да упражнява строг контрол над тези неща, защото хората вярват на това, което четат и е наистина дразнещо“, откровена е тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР