Елате им на гости

В дома на Маги Джиленхол и Питър Сарсгард

eva.bg 16 February 2019

Двама любими актьори - Маги Джиленхол и Питър Сарсгард, които се радват на прекрасно семейство, част от което са и двете им дъщери, пуснаха в дома си екип на Architectural Digest. Жилището им е една прекрасна четириетажна къща с високи тавани в Бруклин.

Купуват я през 2006 година - „щом влязохме, веднага се почувствахме като у дома“, припомня си Маги Джиленхол.

Високите тавани, създаващи усещане простор, много пространство и светлина, са едно от нещата, които им харесват в жилището. Другото са камините. „Мисля че имаме 14 милиона камини“, шегува се Маги. „В общи линии има доста места, на които да се сгушиш уютно и да почетеш книга“, казва и Питиър Сарсгард.

Маги е бременна с голямата им дъщеря, когато купуват жилището. Сега вече се радват на две момиченца, които наричат тази къща в Бруклин свой дом. Често семейството организира партита и прожекции, в подкрепа на някой филм, събирайки гости в дома си.

„Едно от хубавите неща да имаш такава къща е, че може да я използваш в подкрепа на каузи и хора, в които вярваш. Като бях малка майка мичесто заемаше къщата ни на политически организации, в които вярваше и това беше нейният начин да ги подкрепи“, казва Маги. Така че в този дом често се събират приятели, колеги, представители на организации и фондации, в които семейството вярва. Разгледайте жилището им в галерията ни.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР