В дома на Кайли Дженър – 50 нюанса розово и гардероб за милиони

eva.bg 07 February 2019

Снимка: AD

Кайли Дженър е една от реалити звездите от клана Дженър/Кардашиян. Тя е само на 21 години, но вече има цяла империя, като богатството й се равнява на 900 милиона долара. Списание Форбс предрече, че е на път да се превърне в най-младия милиардер, който сам е спечелил богатството си. От какво са всички тези пари ли? От козметичния й бранд Kylie Cosmetics. А защо се продава така добре? Защото всички момичета от реалити семейството Дженър/Кардашиян знаят как да печелят милиони само от факта, че са известни. С какво са известни? С това, че са известни.

Добре дошли в дома на 21-годишната милионерка, пред която сигурно стои въпросът какво да прави с всички тези пари. Тя отвори вратите на имението си в Хидън Хилс, Лос Анджелис за Architectural Digest и ако може да обобщим интериора на жилището й, то той е – 50 нюанса розово.

За мен цветът е много важен и обичам много розовото“, е краткият коментар на Кайли, която е в състояние с един пост в Инстаграм да събере 18 милиона харесвания, а профилът й се следи от 124 милиона души. Естествено, особено интересно ни беше да надникнем в гардероба на това така богато момиче, което обича да се глези със скъпи дрехи и аксесоари. Да, впечатляващ е обемът на дизайнерските чанти, обувки и дрехи – малка част от тях може да видите в галерията.

Понеже наскоро стана майка за първи път, може да видите и бебешката количка Fendi или пък детската кола Lamborghini. Това е първият дом на Кайли, който тя купува още преди да е навършила 18 години, но както вече казахме – тези момичета знаят как да печелят пари. Доказателство са и сестрите й Ким Кардашиян, Кендъл Дженър, Клои Кардашиян... Може да не ги харесвате, но пък милиони други ги боготворят.

 

1 КОМЕНТАР
1
Rona
07 February 2019, 15:11

Това е да си вещ и да живееш в магазин.

ТВОЯТ КОМЕНТАР