Иван Юруков назначен за неврохирург

eva.bg 14 February 2019

Снимка: Адриана Попова

Артистът от Народния театър Иван Юруков е премиерното лице на седмия сезон на „Откраднат живот”, който тръгва от 26 февруари по Нова телевизия. Той е новият висок рус мъж в сериала, ще го гледаме в ролята на неврохирурга д-р Деян Табаков. Само на екрана той ще бъде язвителен, арогантен, надменен, защото такива – по мнението на останалите доктори – са неврохирурзите. Иван Юруков обаче има още едно оръжие, може чудесно да се шегува, запазвайки каменно лицето си и точно с него „стреля” по време на представянето си като част от каста на „Откраднат живот” пред журналисти.

Действието на новия сезон се развива в нова болница, „Света Анастасия”, която се намира на територията на София ТехПарк и е с двойно по-голяма площ от досегашния дом на сериала – болницата ”Св. Кирил” в Бояна, цели 1520 квадратни метра с над 30 сета за снимки. Специално д-р Табаков разполага със свръхмодерна операционна, където той прави невъзможното възможно – оперира пострадало от куршум в корема на майка си бебе. Той дори е готов да обърне нова страница в хирургията изобщо, заявявайки, че „всичко, което е било вън, може да бъде прибрано вътре”.

Пожелаваме успех на Иван, за когото се ласкаем, че е наш приятел, и другото ново попълнение в сериала – Гергана Стоянова, в ролята на новата анестезиоложка д-р Поли Грънчарова. Гласът на Гергана Стоянова е познат от множество дублажи и от озвучаването на десетки аудио книги за незращи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР