Ако празнувате, правете го като Нина Добрев!

eva.bg 15 January 2019

Снимка: instagram

Да, тя определено знае какво е истинско парти! Нина Добрев навърши 30 години и отпразнува юбилея си подобаващо. Всяка година за рождения си ден тя прави тематична вечер, на която всички се маскират: „Който не е облечен по темата, не се допуска на партито“, категорична е Нина, като добавя: „Когато хората са маскирани, се чувстват много по-свободно и неангажиращо“.

Сега тя ни позволи да надзърнем в специалния й ден, споделяйки със своите 16, 7 милиона последователи в Instagram снимки от партито. Изглежда, че 30-годишнината си Нина е решила да отпразнува в духа на музикалния фестивал Coachella. Под серията от кадри, които пусна в мрежата, тя написа „Ninachella!.

Това, че започва третото десетилетие от живота си, не притеснява актрисата, а я мотивира. Наскоро пред списание W тя сподели, че има цял списък с неща, които ще си позволи да направи на 30. Този списък включва плуване с големи бели акули, пътувания, скачане с бънджи и много други екстремни приключения. За Нина Добрев „скука“ ще остане просто дума, но не и познато чувство.

Разгледайте снимки от партито на Нина в галерията.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР