Антонио Бандерас: Вземете си стая!

eva.bg 10 January 2019

Снимка: getty images

Вечерта на Златните глобуси е една от най-елегантните, престижни и важни събития в киноиндустрията. Но това не означава, че в такава вечер няма забавни случки, които после хората дълго коментират и си припомнят през смях.

Стана известно, че Антонио Бандерас е бил под напрежение по време на събитието, тъй като се е опитвал да избягва всячески Хайди Клум и приятеля й Том Каулиц. Актьорът се е чувствал неудобно край тях, тъй като те не се отделяли един от друг и постоянно се целували: „Беше като пийп шоу!“, възкликва възмутен Бандерас.

Разнесоха се дори слухове, че Антонио е стигнал до там, че да се крие в залата за почивка, наричана „green room, където звездите се усамотяват, срещат се с приятели, получават подаръци. Там актьорът, който дойде на събитието с приятелката си Никол Кимпел, се опитва да избегне срещата с Хайди Клум, която на Коледа обяви годежа си с Том.

Хайди и Том имат 16 години разлика, но това не ги притеснява. Супермоделът коментира многократно, че не се вълнува от хорските коментари и най-важното за нея е да бъде щастлива.

1 КОМЕНТАР
1
блу
11 January 2019, 13:20

чудесна статия, но Бандерас е испанец

ТВОЯТ КОМЕНТАР