Хищни инстинкти

Към най-горещия тренд на зимния сезон – леопардовия принт

30 December 2018

Няма никакво съмнение, че добре познатата дива шарка е навсякъде в колекциите есен-зима 2018, предизвиквайки и най-консервативните дами да я добавят към гардероба си. Възползвайте се от зашеметяващия замах, с който ни я предлагат дизайнерите – от елегантните версии при връхните дрехи, през дръзките спортни щрихи до дискретния чар на аксесоарите. А отличен пример за употребата на леопардовата щампа ни предлага селекцията на новата модна платформа ANSWEAR.bg:

Палта с характер

Независимо дали сте почитатели на привталения или оувърсайз силует, придържайте се към семплата кройка и многофункционалната дължина до средата на бедрата. Нека акцентът бъде върху принта, а цветовата гама изберете според нюансите на гардероба си – от класическите топли разцветки, до хладните сивозелени тонове.

Спортни щрихи

Блузи, суетшърти или къси бомбър якета – всичко е добре дошло, ако обичате да миксирате трендове по примера на любимите ви street style икони. Бъдете смели и пуснете на воля въображението си!

Романтични мисли

Точно така: този сезон дивият принт успя да се впише дори в представите ни за нежност и романтика. Достатъчно е да го изберете под формата на ефирна рокля от полупрозрачна материя, а цветовете му нека бъдат единственият ви аксесоар.

Черен блясък

Тон в тон е правилото за момичетата, които обичат да блестят под нощните светлини. Добавете кожен панталон, висок ток, големи блестящи обеци и ярко червило – вечерта ще бъде ваша, без съмнение.

Аксесоарите са на ход

Перфектен акцент за зимния гардероб са аксесоарите с анималистична шарка, дори и с това да се изчерпват придобивките ви за сезона. Чанти, шалове, раници, шапки – можете да ги комбинирате с почти всичко, само се осмелете да опитате.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР