Тайната на Доброто момиче

eva.bg 19 December 2018

Жените са много сложни, неразгадаеми същества. Неподвластни на принципа, на логиката и на всичко, което би могло да бъде опростено. Колкото и опити да са правени, за да бъде една жена „внедрена“ в етикети като „добро момиче“ или „лошо момиче“, те винаги са били крайно неуспешни. Лицето на жената никога не е само едно и това е единствената сигурна истина.

„Мистерията е едно от най-важните качества на жените, което може да се притежават. Жена, която е отворена книга, е скучна“, казва Каролина Херера. Почерпил вдъхновение от тази двойнственост и противоречивост у жените, брандът Carolina Herrera New York създаде ароматът, изразител на енигмата „жена“ – парфюмът Good Girl. Нека името му не ви подвежда: също като всяка дама, той е много повече от това, което се вижда отвън.

Основните компоненти на аромата Good Girl са: ароматна смес от какао, опияняваща тонка, очарователен жасмин и тубероза, която събужда емоциите. Тази комбинация „приютява“ дързостта, богатството, женствеността в оригиналния флакон на парфюма. Обувката на ток символизира женската кокетност и нежност, но и на нейната сила, смелост и самоувереност. Токчетата навяват силуета, който изразява загадъчната женственост. „Парфюмът носи послание. Това е начинът, по който аз се възприемам – някой, който създава нещо, което се надявам да говори на хората и да ги докосва”, споделя парфюмерът Луис Търнър, от чиито ръце се ражда емблематичният аромат.

Неслучайно Карли Клос е избрана за лице на кампанията. Тя е вдъхновение, муза, жена с изключителна увереност и личен стил, която резонира със света на Carolina Herrera New York. Многостранна и  завладяваща, тя лесно се въплъщава в провокативната страна на Good Girl. Границаите между Карли Клос и Доброто момиче са чудесно замъглени: тя е уникално дръзка, без задръжки, вдъхновяваща. „Добро момиче ли съм, или лошо? Това зависи от момента... ‘’, категорична е тя.Затова Добрите мочичета са неподражаеми икони.

Създаден по ДНК-то на Good Girl, Good Girl Eau de Parfum Légère е новата „рожба“ на Carolina Herrera. Този аромат беше лансиран тази година, с който ознаменуването на образа на жената и женското продължи.  

2 КОМЕНТАРА
2
Нели
29 December 2018, 22:05

До #1:

1
Яна Оджакова
25 December 2018, 21:11

Мистерията

ТВОЯТ КОМЕНТАР