В царството на модата - по червения килим на Британските модни награди

eva.bg 11 December 2018

Виктория, Дейвид и Бруклин Бекъм

Снимка: instagram

Британските модни награди (British Fashion Awards) внесоха много блясък и стил в седмицата. Те се проведоха в Роял Албърт Хол в Лондон, под чийто покрив се събраха знаменитости като Кейт Мос, Синди Крауфорд, Кая Гербер, Кендъл Дженър, Розамунд Пайк, Пенелопе Крус, Виктория и Дейвид Бекъм. По червения килим на такова събитие, разбира се, имаше много модни съкровища. Кендъл Дженър облече ефектна рокля от Julien Macdonald, Роузи Хънгтинтън-Уайтли заложи на рокля от Givenchy, директно от подиума Fall 2018 Haute Couture, който беше вдъхновил и Розамунд Пайк, която също бе с ансамбъл от същата колекция на Givenchy.

Най-добър дизайнер на годината за дамско облекло стана творческият директор на Givenchy – Клеър Уейт Келър. Тя беше лично наградена от Меган Маркъл, с която са близки приятелки.

Меган се довери на Клеър за сватбената си рокля, която облече през май, като за много свои професионални ангажименти също залага на Givenchy. Не е изненада, че херцогинята на Съсекс излезе на сцената в черна рокля на бранда, за да отдаде чест на Клеър.

Вивиан Уестууд се сдоби със специална награда за своята дейност, бореща се с измененията в климата. 77-годишната дизайнерка се възползва от момента, за да засегне важни въпроси и да покаже своята позиция относно тях, изказвайки се срещу финансовата система.

Кая Гербер стана модел на годината. 17-годишната дъщеря на Сидни Крауфорд сподели, че е щастлива да има дори и малка роля във визиите, създадени от големите дизайнери.

Пиерпаоло Пичоли, креативен директор на Valentino, стана най-добър дизайнер на годината, а Gucci получи отличието „бранд на годината“.

Вижте звездните гости на бляскавото събитие в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР