Меган Маркъл – изненадата на вечерта!

eva.bg 11 December 2018

Британските модни награди бяха раздадени снощи в Роял Албърт Хол, Лондон. Бляскавото събитие събра много известни лица от модния свят, но голямата изненада беше херцогинята на Съсекс, която излезе на сцената с широка усмивка, облечена в изящна черна рокля от Givenchy.

Изборът на тоалета й не беше случаен. Меган Маркъл трябваше лично да връчи наградата за най-добър дизайнер на годината в категорията за дамско облекло,  като призът отиде при Клеър Келър – творчески директор на модния гигант Givenchy.

Сватбената рокля на Меган, с която спря дъха на всички на 19-и май, е дело именно на Клеър. В семплата копринена рокля, без спряганите предварително от медиите 10 000 ръчно зашити кристали или перли, Меган Маркъл успя да изненада всички. Малцина залагаха на дизайнерката Клеър Келър и Givenchy, повечето бяха сигурни, че дизайнът на булчинската рокля ще е поверен на Ralph & Russo, Erdem или Stella McCartney. Воалът и петметровият шлейф внасяха приказния елемент. Той пък бе украсен с ръчно избродирани цветя, символизиращи всички страни от британската Общност на нациите.

За първата си официална изява след сватбата Меган пак заложи на Givenchy. Нали не сте се съмнявали, че и черната рокля, с която Меган излезе снощи на сцената, е пак на Givenchy. Трудно ни е да преброим всички пъти, в които Меган е залагала на този свой любим бранд, но в галерията ни сме събрали част от тоалетите.

Със сигурност сватбаната рокля на Меган е допринесла за това снощи Клеър Келър да получи приза.

При получаването на наградата дизайнерката се просълзи и каза, че това е един от най-красивите моменти в живота й: „Тази жена е невероятна. Познавам Меган и не мога да опиша колко се радвам, че я имам в живота си. Не мога да ти се отблагодаря за това!“, каза й тя на сцената.

Херцогинята също не скри колко е развълнувана. Бъдещата майка не спести комплиментите си за Клеър – за нейната креативност и прекрасна личност, като допълни: „Много съм щастлива да бъда тук, отдавайки чест на британската мода, на британските дизайнери. Великобритания е моят нов дом и това е много важно за мен“, сподели тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР