Дженифър Анистън за брака и страха да не останеш сама

eva.bg 10 December 2018

Снимка: getty images/guliver

Всички за пореден път вкупом започнаха да съжаляват Дженифър Анистън, която продължава да няма деца и продължава да бъде нещастна в любовта, след като се провали и вторият й брак. Тя и Джъстин Теру обявиха, че се разделят в началото на тази година. 49-годишната актриса може би наистина има причина да не се чувства в най-върхова форма, но в разговор с HELLO! заяви следното: „Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен.“

Преди броени дни списание Elle пък я сложи на корица на новия си брой и в интервюто тя за първи път коментира провалените си бракове – с Джъстин Теру и с Брад Пит.

„Моето лично мнение е, че и двата ми брака бяха успешни. Това, че приключиха, просто означава, че сме решили да бъдем щастливи, защото невинаги щастието е свързано със съвместния ви живот. Разбира се, имахме си трудностите, със сигурност не всеки момент от брака е бил фантастичен, но в крайна сметка ние имаме един живот и той си е нашият живот. Не бих искала да остана в един брак само, защото ме е страх да не остана сама. Само заради страха, че може и да не се справя сама. Да продължиш да бъдеш омъжена само заради тези страхове означава, че постъпваш зле спрямо твоя живот живот, спрямо себе си“, каза Анистън.

Тя бе омъжена за Брад Пит в периода от 2000 до 2005 година, когато се разведоха, защото той започна връзка с Анджелина Джоли. Десет години по-късно се омъжи за Джъстин Теру. Защо се провали техният брак – все още не е ясно. Но пък както заяви Анистън: „Понякога нещата просто не се получават, колкото и да се стараете. И това е окей, не бива да се приема като провал.“

След няколко месеца Дженифър Анистън ще навърши 50 години. Рожденият й ден е на 11 февруари. И, да, ще събира приятели и ще прави голямо парти, защото противно на всеобщото схващане, тя не е нещастна, въпреки че на 50 години е без деца и с два провалени брака зад гърба си. Дори напротив. „Да, ще празнувам рождения си ден, въпреки че според мен всеки ден, в който се будим сутрин здрави, трябва да празнуваме просто, защото сме все още тук, защото ни има“, каза още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР