Дженифър Анистън: Нямам дете и какво от това!?

eva.bg 13 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Анистън няма профили в социалните мрежи, където да изрази публично мнението си по наболели въпроси, затова заложи на старомодния начин – написа писмо, което бе публикувано във вестник The Huffington Post. И проблемът, който накара 47-годишната актриса да излее емоциите си в писмена форма, бе вечната папарашка тема да я изкарват бременна поне няколко пъти в годината. Само да качи един-два килограма и веднага се появяват снимки, цитират се „достоверни източници“, обяснява се как най-накрая щяла да сбъдне мечтата си – да стане майка и да има дете. Само че Анистън, за разлика от медиите, не е обсебена от манията да има бебе.

„През последния месец видях, как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end“, емоционално заяви Анистън. И категорично подчерта, че не е бременна, че майчинството не й е фикс идея и че ако евентуално някой ден с Джъстин Теру решат да стават родители, веднага ще го споделят с всички.

Накратко – не я занимавайте повече с бременности, бебета и майчинство!

 

1 КОМЕНТАР
1
х
13 July 2016, 22:06

Ами така си е - не всяка кифла мечтае да е крава за разплод, стрини!!! Ходете си бройте стриите, нашивките, кърпежите и прочее и не ни занимавайте с анатомиите си и безценните си отроци, които за нищо не стават, освен за издръжка на родителките си! Я по-добре пуснете статия "Ваканция, ужас! Ами сега, какво да ги правим
отроците, така че да не ни се пречкат?" по подобие на оня парцал "Дневник", най-смешното в който е ежеседмичното писание относно потресението родителско къде да се дянат в почивните дни с иначе любиииимите си дечица ненагледни... Хахахахахахаха. Голям смях пада. "Майчина любов", "смисъл на живота" и прочее басни нагледно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР