В дома на Дженифър Анистън

Актрисата отвори вратите на имението си в Bel Air за Architectural Digest

eva.bg 08 February 2018

Снимка: Architectural Digest

„Няма друго място, на което да искам да бъда“ - това казва Дженифър Анистън за дома си в Bel Air, където живее със съпруга си Джъстин Теру и кучетата им, където двамата направиха изненадваща дори за приятелите си сватба, което купиха заедно, ремонтираха заедно и за което в пълна сила важи максимата „моят дом е моята крепост“.

„Ако не бях актриса, щях да стана дизайнер. Обожавам този процес. Има нещо – когато избираш тъканите или си на етап финални декорации – което храни душата ми“, казва Анистън по повод ремонта и интериорните решения в имението, с което се сдобиха през 2011 година за 22 милиона долара. Тя и Джъстин се опитаха първо да се устроят за постоянно в Манхатън, но напористите папараци там, които денонощно окупираха входната врата на жилището им, в крайна сметка ги накараха да се завърнат в Лос Анжделис.

Актрисата наема интериорния дизайнер Стивън Шейдли и с негово помощ преобразяват имението. „Джен много обича дърво, камък и бронз. Това са материали, в които има дълбочина. Без значение колко красиво или луксозно е нещо, най-важното за нея е да създава усещане за топлота и уют, да те приканва да останеш“, казва той. Самата Анистън определя дома си като „Старият свят се среща с Новия свят“.

Всяка неделя тук гостуват приятели, които се събират край басейна с децата, с кучетата им, готвят си, правят си коктейли, танцуват, забавляват се. Именно край този басейн Анистън и Теру направиха и сватбата си. Вижте го в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР