Най-накрая се ожениха

Дженифър Анистън и Джъстин Теру успяха да скрият от всички сватбата си. Как го направиха?

eva.bg 07 August 2015

Снимка: getty images/guliver

Официално обявяваме Дженифър Анистън и Джъстин Теру за съпрузи и... топ агенти. Двамата успяха да опазят сватбата и приготовленията по нея в абсолютна тайна. В конспиративните си планове са стигнали до там, че да наемат съседна къща, в която да складират поетапно всички декорации, столове, маси, цветя и аксесоари, свързани с церемонията. А самата тя се е състояла в имението им в Бел Еър в сряда вечерта. Въпросните мебели били преместени през скрит в горите таен път между двете имения, така че никой всъщност не разбрал какво се случва.

И обслужващият персонал бил държан до последно на тъмно, като не им било казвано къде ще бъдат и какъв ще е поводът. Само знаели, че във въпросната вечер имали ангажимент. Тези пък, които работели на място по приготовленията, нямали право да носят мобилен телефон със себе си, нито да паркират близо до някое от двете имения.

И звездните приятели на двойката, които били поканени на сватбата, нямали никаква представа. На тях им било казано, че става въпрос за парти изненада по случай рождения ден на Джъстин Теру, който навършва 44 следващата седмица. Всъщност изненадата била за тях, когато пристигайки в дома им разбрали, че става въпрос за сватба. За сватбата на годината, която феновете на Анистън и Теру чакат още от 2012 г.

Сред гостите на тайната церемония бяха Хауърд Стърн, Елън Дедженерис и Порша де Роси, Челси Хендлър, Лиса Кудроу, Къртни Кокс, певицата Сиа, съпругата на Тоби Магуайър, Емили Блънт и съпругът й Джон Кразински, топфотографът Тери Ричардсън. Вчера, веднага след церемонията, младоженците бяха заснети да се качват на частен самолет в Лос Анджелис, като топдестинацията за медения им месец е Бора Бора.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР