Приказка за рождения ден

Идеалният подарък за всяко дете

11 December 2018

Когато става въпрос за избор на перфектния детски подарък, задачата може да се окаже много трудна. В днешно време пазарът е пренаситен от всевъзможни модерни играчки, дрешки и забавления. За да сте сигурни, че за специалния ден детето ще получи специален и смислен подарък, при това уникален – само за него и точно за неговия празник, то предложението на Book4u за персонализирани книжки за рождения или именния ден е гарантиран успех.

Героят от приказките е с името на вашето дете и неговите характеристики (пол, прическа, цвят на косата и цвят на очите) - направено е така, че максимално да прилича на прекрасното ви слънчице.

Приказката за рождения ден показва на малчуганите, че този ден винаги е специален и изпълнен с много емоции и вълнуващи моменти, учи ги да ценят жестовете и изненадите, които близките им правят специално за тях. Приказката за имен ден също е много специална - тя пресъздава любимите и незабравими моменти между внуците и техните баби и дядовци. Тази книжка е вълшебна, защото дори и на родителите ще припомни за онези най-любими и специални моменти на село, при любимите баба и дядо.

И двете истории пренасят децата в един приказен свят, изпълнен с мечти и незабравими емоции, а благодарение на персонализацията всичко става някак по-хубаво, защото детето, за което е поръчана книжката, се превръща в главен герой. Освен това може да напишете специално послание, което да бъде отпечатано на първата страница. Всичко това само с няколко клика.

Книжките се предлагат в няколко различни типа на изработка и цената им е съвсем достъпна.

Book4u.bg - приказката става твоя, щом създаваш ти героя!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР