Джиджи Хадид: Искам да бъда невидима

eva.bg 04 December 2018

Снимка: getty images

23-годишната Джиджи Хадид е в разцвета на своята кариера. В момента тя е един от най-високо платените модели и е любимо лице на милиони. Джиджи изглежда щастлива от успеха си, но той идва с цена, която не всеки е готов да заплати. Тя често усеща товара на своята популярност и й се иска да може да си взима малко почивка от нея.

„Много мисля за това, че преди да стана известна, приемах анонимността си за даденост. Когато се преместих да живея в Ню Йорк, обожавах да се разхождам из улиците. Вече това мое любимо занимание се промени завинаги. Когато изляза из градските улици, ми се иска да бъда невидима. Понякога в главата ми се въртят идеи, като например да нося перуки, за да не ме разпознаят. Но хората вероятно ще решат, че съм полудяла... Затова, ако ме обземе чувството, че не желая да бъда виждана, просто си оставам вкъщи“, споделя моделът в откровено интервю пред W Magazine.

В личния си живот тя получава всичката подкрепа от семейството и приятеля си Зейн Малик. Когато е с любимите си хора, тя намира спокойствието, от което се нуждае: „Обожавам да готвя и да експериментирам в кухнята. Когато си почивам, питам Зейн какво му се яде и с удоволствие се захващам с това. Готвенето кара съзнанието ми да почива, без да се напряга с твърде сериозни неща“, споделя Джиджи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР