Необходими продукти: 12 големи ягоди, 50 г сирене крема, 50 г меко козе сирене, 1 супена лъжица нискомаслена майонеза, 1 чаена лъжичка кафява захар, 1/4 чаена лъжичка черен пипер, 2 супени лъжици нарязани печени орехи и шамфъстък
Начин на приготвяне: Отрежете листата на всички ягоди, за да се оформи равна основа и да стоят изправени. Направете разрез на кръст в заострения край на всяка ягода, като внимавате да не я разрежете до долу. Смесете крема сиренето и козето сирене, майонезата, кафявата захар и черния пипер. Разбъркайте до гладка текстура. Добавете и орехите. С малка лъжица сложете по малко от сместа във всяка ягода. Гарнирайте с още нарязани орехи и шамфъстък. Ако искате крем сиренето да има още по-богат вкус и цвят, добавете 1 чаша нарязан бейби спанак.