Пътят към красотата не минава през диети, а през редовно движение

27 November 2018

Животът е пълен с правила, които доброволно спазваме с едничката идея да постигнем това, което желаем. За да бъдем по-слаби, например, често си налагаме да спазваме различни диети, с които ефектът понякога е видим, понякога е временен, а понякога – изобщо го няма.

Тайната на красотата обаче не е само в ограничените калории, а в удоволствието от движението. Динамиката на ежедневието, в което живеем, често ни кара да бързаме, но това не означава, че се движим достатъчно. Бързаме да стигнем в офиса, да напазаруваме, да се видим с близки и приятели, да свършим 101 задачи. Къде обаче остава физическото движение?

Отговорът е… във фитнес залата. И ако за мнозина тя е запазено място за хора, които искат да изглеждат перфектно, то нейното истинско предназначение е да вдъхновява и мотивира към повече движение. Защото именно движението с желание ни помага да постигнем желаната форма, а също и да подобрим своето настроение.

Тази философия следват и новите фитнес клубове Next Level. Брандът е създаден с мисията да бори негативната статистика, според която едва 10% от българите спортуват. Вдъхновяващият интериорен дизайн и кафе зоната с библиотека са само част от изненадите, с които Next Level приканват своите потребители към повече физическа активност.

Веригата ще представи за първи път в България и пълната система от иновативните тренировки Les Mills (първите две програми стартират от началото на 2019 година), които се радват на голям успех в цял свят. Тренировките комбинират упражнения, подходящи за начинаещи и напреднали, със специално създадена за целта музика. Един от посланиците на иновативните тренировки е самата Нина Добрев.

Първият фитнес клуб Next Level отвори врати в столицата. Обектът се намира на бул. „Симеоновско шосе“ №35 (в сградата на Sport Box). До края на годината обекти от веригата Next Level ще бъдат отворени още в НДК, както и в бизнес сградата Mplaza. В началото на 2019 година пък ще започнат да оперират и фитнес клубовете в Park Center и в European Trade Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР