Джей Ло: Грижа се за себе си и това личи

eva.bg 01 November 2018

Дженифър Лопес се съблече за списание InStyle и очевидно целта на тази фотосесия бе да покаже в колко перфектна форма е 49-годишната певица.

„Грижа се добре за себе си и това си личи“, казва тя в интервюто за броя и разкрива, че кофеинът е изхвърлен напълно от менюто й, избягва алкохола и се наспива много добре – често в десет вечерта вече е в леглото. Е, не бива да забравяме и факта, че всеки ден тя тренира, при това доста сериозно. Както се вижда от снимките – наистина се грижи добре за себе си.

Докато растях в моето семейство беше напълно нормално да си закръглен, даже беше за предпочитане. Нещо от типа на – о, Дженифър има голяма задник и това е страхотно“, казва още певицата. Преди време в друго интервю тя пак коментира по-закръглените си форми: „Все се намираше някой, който да ми каже, че трябва да отслабна, че съм прекалено закръглена. В началото се притеснявах и се опитвах да променя тялото си, но в един момент осъзнах, че това съм аз, физиката ми е такава, израснала съм с хора, които са изглеждали по този начин и смятам, че сме много красиви. Не виждам нищо лошо в това да си по-закръглен, да имаш по-пищни форми.“ Както обаче можете да се досетите, когато тя говори за „закръглени и по-пищни форми“, няма предвид пълни, отпуснати и с наднормено тегло жени.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР