Джей Ло: Не ме карайте да отслабвам, харесвам се така

eva.bg 17 May 2018

Дженифър Лопес разкри, че често се е сблъсквала с изисквания от страна на продуценти и хора от шоубизнеса относно физиката си. Основната критика, естествено, е била свързана с килограмите.

„Все се намираше някой, който да ми каже, че трябва да отслабна, че съм прекалено закръглена. В началото се притеснявах и се опитвах да променя тялото си, но в един момент осъзнах, че това съм аз, физиката ми е такава, израснала съм с хора, които са изглеждали по този начин и смятам, че сме много красиви. Не виждам нищо лошо в това да си по-закръглен, да имаш по-пищни форми“, коментира певицата, която отдавна вече не слуша критики за теглото си.

Тя разкрива, че майка й и баба й са помогнали да преодолее насадените от обществото комплекси и да се приеме такава, каквато е. „Те ми казаха – ние сме такива, в нашия род сме с такива тела и за нас именно те са красиви. Осъзнах, че са прави, защото баща ми обожаваше тялото на майка ми, всички мъже в рода ни са харесвали пищните форми на жените си. Никога не е било нещо лошо да си закръглен или да си нисък. Напротив, харесваше се. Затова и впоследствие, когато въпреки натиска да отслабна и да вляза в определени мерки, успях да наложа пред всички моето тяло, го направих не, за да отправя някакво послание, а защото аз съм си такава“, допълва още певицата.

Вижте я в галерията ни и сами ще се убедите, че няма как подобно тяло да иглежда зле.

 

1 КОМЕНТАР
1
Ел
17 May 2018, 14:33

Убедихме се за пореден път - че е отвратително.

ТВОЯТ КОМЕНТАР