Как Джей Ло поддържа външния си вид

eva.bg 16 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Лопес с гордост носи своите 48 години, защото никога не бихме й дали тази възраст. Поп звездата винаги е полагала грижи за външния си вид, като в повечето случаи става въпрос за начин на живот, здравословни навици, правилен хранителен режим. Е, много спорт, естетични и козметични процедури също са част от тайната й, но ето част от онези практични съвети, които всяка жена би могла да следва.

Като начало – наспивайте се. Всички знаем, че достатъчното количество сън е ключов фактор за състоянието на кожата. Е, Дженифър Лопес гледа да спи поне по десет часа в денонощието. Освен това – не пие кафе, защото прекаляването с кофеина също има негативни последствия за външния вид. Аспержи, брюкселско зеле и кейл присъстват редовно в менюто и, а свалянето на грима преди лягане е абсолютно задължително. За останалите бюти тайни на Лопес може да прочетете тук.

„Самочувствието се гради не въз основа на чуждото мнение, а на самооценката. Тайната е да си казвате, че няма друг като вас, че сте удивителни“, заяви преди време тя. Така че, каквото и да правите, дами, преди всичко слушайте себе си, а не останалите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР