Джей Ло на 49

Прекрасна е, нали!

eva.bg 25 July 2018

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес отпразнува 49-ия си рожден ден заедно с любимия си мъж Алекс Родригес, децата им, приятели и членове на семейството. Партито, както разбираме от снимката, която поп дивата пусна в Инстаграм, е било на Бахамите. „В момента ситуацията с рождения ден е такава...“, написа Джей Ло под кадъра, на който обаче на нас ни направиха впечатление не толкова наздравиците с бутилките, а перфектната форма, в която се намира тя.

От половинката й Алекс Родригес пък разбрахме, че се е постарал да направи всичко възможно, за да превърне деня й в специален. От закуска в леглото, през танци на плажа и обяснение в любов – явно през този ден е искал да я зарадва с друг тип подаръци, не материални.

„Когато бяхме деца, рождените дни бяха много вълнуващи заради подаръците. Сега от първо лице виждам как това се е променило за Дженифър, която намира радост в споделянето с другите. За човек като нея, който се раздава 365 дни в година – за децата, за семейството, за света – се надявам днес ние пък да ти дадем цялото щастие, което заслужаваш. Обичам те толкова много“, написа той в социалните мрежи. Джей Ло и Алекс Родригес са заедно от началото на 2017 година. И двамата имат по две деца от предишните си връзки.

„Самочувствието се гради не въз основа на чуждото мнение, а на самооценката. Тайната е да си казвате, че няма друг като вас, че сте удивителни. Аз, например, имам един проблем - ако пея пред 20 000 души и видя един, който не се забавлява, започвам да мисля за него, а не за останалите, които ме харесват. И за да не се поддам не негативната критика, в такива моменти си припомням, че съм специална. Повтарям си го всеки ден“, заяви преди време Лопес.

В момента, на 49 години, тя наистина изглежда зашеметяващо, но често се е сблъсквала с изисквания от страна на продуценти и хора от шоубизнеса относно физиката си. Основната критика, естествено, е била свързана с килограмите.

„Все се намираше някой, който да ми каже, че трябва да отслабна, че съм прекалено закръглена. В началото се притеснявах и се опитвах да променя тялото си, но в един момент осъзнах, че това съм аз, физиката ми е такава, израснала съм с хора, които са изглеждали по този начин и смятам, че сме много красиви. Не виждам нищо лошо в това да си по-закръглен, да имаш по-пищни форми“, коментира певицата, която отдавна вече не слуша критики за теглото си.

Тя разкрива, че майка й и баба й са помогнали да преодолее насадените от обществото комплекси и да се приеме такава, каквато е. „Те ми казаха – ние сме такива, в нашия род сме с такива тела и за нас именно те са красиви. Осъзнах, че са прави, защото баща ми обожаваше тялото на майка ми, всички мъже в рода ни са харесвали пищните форми на жените си. Никога не е било нещо лошо да си закръглен или да си нисък. Напротив, харесваше се. Затова и впоследствие, когато въпреки натиска да отслабна и да вляза в определени мерки, успях да наложа пред всички моето тяло, го направих не, за да отправя някакво послание, а защото аз съм си такава“, допълва още Лопес.

1 КОМЕНТАР
1
Верен читател
26 July 2018, 17:00

Г-жа Лопес е страхотна. На мен лично ми харесва точно такава, каквато е.

ТВОЯТ КОМЕНТАР