Райското място във Фиджи, приютило Меган и Хари

Къде отседна кралската двойка

eva.bg 05 November 2018

Първото кралско турне на Меган Маркъл и принц Хари стигна своя край. 16-дневната им обиколка из Австралия и държавите в съседство до нея им показаха красотата на територията на Океания. Фиджи, остров Фрейзър, Тонга, Сидни и Нова Зеландия ги срещнаха със своите жители, а бъдещите родители нямаха почти никакво време да си отдъхнат, поради този натоварен график.

„Почти“ обаче не означава „изобщо“. По време на посещението си в Република Фиджи, двойката отседна за една вечер в частния островен курорт Vatuvara Private Islands. До него се стига само с частен самолет. На острова, на име Kaibu, са налични само три вили за гости, а кралската двойка избира най-голямата от тях - Delana Villa. Тя разполага със собствен басейн, с изглед към Тихия океан, също така с плаж, стая за масаж, веранда за вечеря или пък за йога упражнения, които херцогинята на Съсекс обича изключително много.

Мястото притежава бар и ресторант, а храната се произвежда в специална ферма, разположена на територията на курорта. Там се отглеждат домашни плодове и зеленчуци, ловят се морски дарове, а скоро ще започнат да се произвеждат кокосово масло и сол.

Вероятно Меган и Хари не са могли да се възползват от всички блага на частния курорт, тъй като едва на следващата сутрин отпътуваха за Тонга. Със сигурност обаче много от възможностите на мястото биха ги изкушили да останат повече, ако можеха: курортът притежава няколко голф игрища, а местните готвачи предлагат кулинарни курсове по готвене на автентични местни ястия.

Vatuvara Private Islands има своя собствена благотворителна фондация, посветена на опазването на морската природа и ландшафтите на островите Лау. Това прави мястото съвършено за двойка като Меган и Хари, които могат да се скрият за миг от хорските очи, правейки нещо полезно за Фиджи.

Разгледайте райското място в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР