На прием в двореца

Кейт Мидълтън бе във впечатляваща рокля на Alexander McQueen за официалната вечеря в чест на холандското кралско семейство

eva.bg 24 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Цялото кралско войнство и част от политическия елит на Великобритания и Холандия се събра на официален прием в Бъкингамския дворец в чест на холандското кралско семейство. Докато Меган и Хари изпълняват задълженията си към британската монархия, обикаляйки Австралия и района, Кейт Мидълтън и принц Уилям пък бяха сред гостите на официалното събитие. Уилям бе в ролята на кавалер на министър-председателя Тереза Мей, а Кейт придружаваше контраадмирал Лудгер Брумлар.

Херцогинята на Кейбридж бе във впечатляваща рокля на Alexander McQueen. Тоалетът е създаден специално за нея, така че дори да може да си го позволите, няма как да си купите същата рокля. Особено интересни бяха бижутата й. Кейт бе с покритата с диаманти и перли тиара Cambridge Lover's Knot, която навремето е носена и от покойната принцеса Даяна.

На официалната вечеря присъстваха 150 отбрани гости. А ако искате да видите как изглежда подобен VIP прием в Бъкингамския дворец – разгледайте галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР