Церемонията наближава

За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards

23 October 2018

На 21 ноември 2018 г., по време на бляскавата церемония на Dibla Design Awards в SofiaEventCenter, ще научим имената на наградените от националното съревнование за интериорен дизайн. На 10 октомври приключи срокът за подаване на проекти за участие – над 150 интериорни решения от общо 75 проектанти, което е поредното доказателство за стремителното развитие на дизайна в България.

И тази година отличията за категориите в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“ ще бъдат присъдени от международно жури, съставено от 16 български и чуждестранни специалисти, сред които дизайнери, архитекти, авторитетни преподаватели и представители на бизнеса.

Тази година всички ценители на стилния дизайн и естетика имат възможността лично да преживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн в компанията на най-успешните творци в бранша в уютна и стилна обстановка, изискано допълнена с изпълненията на джаз група, известен дисководещ, първокласни напитки и аперитиви. Церемонията е уникално преживяване за сетивата на гостите, предоставяща отлична възможност за създаването на полезни контакти и партньорства.

Покани за церемонията се разпространяват чрез тикет порталите.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР