Бербатов пуска автобиография

eva.bg 22 October 2018

Най-успешният български футболист през 21. век Димитър Бербатов издава автобиография, която ще бъде в ръцете на почитателите му на 10 ноември. Заглавието й „По моя начин“ напомня не само великата песен на Франк Синатра, но и доста добре обрисува характера на Бербатов – спортист, който разви таланта си с воля и визия за бъдещето си, и който не позволи футболните страсти да вземат превес над доброто възпитание.

Автобиографията в 500 страници е издание на „Сиела“ и в нея Бербатов е откровен за много моменти в живота си, останали досега неизвестни за публиката. На 10 ноември от 12,30 ч. книгата ще бъде официално представена в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100). Автобиографията ще бъде налична във всички книжарници от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”. Почитателите на Бербатов ще могат да получат автографа му, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи (за Instagram и Facebook: @berbo9 #D9Book).

В 20-годишната история на ЕVA корицата ни с Димитър Бербатов е успех, към който с удоволствие се връщаме, а в интервюто си тогава Митко беше приятелски откровен. Очакваме да научим още за него от книгата му!

1 КОМЕНТАР
1
Rina
22 October 2018, 18:54

Пуска? Откъде? От балкона?
Не е ли по-точно издава или написа?
Или както в жълтите вестници

ТВОЯТ КОМЕНТАР