Джейми Дорнан има с какво да се похвали, но няма да го направи

eva.bg 08 October 2018

Джейми Дорнан и съпругата му Амелия очакват третото си дете, съобщават медиите на Острова. Двамата сключиха брак през 2013 година и имат две момиченца, като второто се роди в края на миналата година.

По всичко личи, че на звездата от еротичната сага „Петдесет нюанса сиво“ ролята на баща му е най-любимата, след като на път е вече трети наследник. Той и Амелия обаче са пословично потайни относно личния си живот, така че не очакваме нито коментари, нито снимки, нито така модерните сред звездите Инстаграм постове, чрез които разкриват какъв ще е полът на бебето.

„Със съпругата и бебето ни водим един сравнително спокоен живот. Никой не тича след нас, не ни преследват по улиците. Понякога има шушукане, но нищо истерично. Когато пусна нещо в социалните мрежи обаче има огромен ефект. Всякакви хора от цял свят започват да коментират това, което съм казал или снимката, която съм пуснал. И това ме плаши, не е здравословно. Затова страня от социалните мрежи. Харесва ми да живея в нашия измислен пашкул, в който ходим на работа, прибираме се вкъщи и нещата са сравнително нормални“, каза преди време в интервю Джейми Дорнан, който се оказа върл противник на социалните мрежи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР