Славата му тежи

eva.bg 10 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Джейми Дорнан много добре знаеше с какво се захваща, когато се съгласи да се снима в еротичната сага „50 нюанса“. Дори се беше срещал с британския си колега Робърт Патинсън (“Здрач“), който му бе обяснил как за 24 часа от слабо или никому неизвестен ще стане световна звезда, как трябва да забрави за разходките по улиците или спокойните вечери в ресторант, че навсякъде ще го следят, а женското внимание ще е задушаващо.

Дорнан уж бе наясно какво го чака (и то наистина се случи), но въпреки това в момента се оплаква от славата. „Да, голямо бреме е на моменти. Но в крайна сметка това е само работа и това е само един проект. В един момент свършва и се прехвърляш към следващия.“

А за Дорнан това вече е факт, макар че всички ние тепърва имаме да гледаме още два филма от поредицата. Просто те бяха заснети едновременно и снимките наскоро приключиха, а премиерите ще са през 2017 и 2018 година. Самият Дорнан заяви, че за нищо на света не би се върнал за евентуален четвърти филм от сагата и е категоричен, че вече е приключил с „50 нюанса“. Но дали нюансите са приключили с него е друг въпрос, защото славата тепърва ще започне да тежи повече и повече – все пак се очакват премиерите на цели два филма от сагата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР