50 нюанса по-честен

eva.bg 07 August 2016

Актьорът Джейми Дорнан, изиграл ролята на Крисчън Грей във филма „50 нюанса сиво”, се включи в актуалната сред холивудските звезди дискусия на тема защо предимно жените са тези, които се събличат на екрана. Дискусията бе повдигната от актрисата Емилия Кларк от „Игра на тронове”, която заяви в телевизионно шоу, че смята за несправедливо в „Троновете...” да показват само жените чисто голи. „Трябва да има повече кадри на пениси” – безцеремонно заяви актрисата. Когато водещият сподели, че намира тази част от мъжкото тяло за „отвратителна за показване”, госпожица Кларк бурно възропта и издигна лозунга: „Свобода за пениса!”

Подхващайки темата от Vanity Fair поискаха Джейми Дорнан да коментира факта, че в „50 нюанса сиво” липсваше „фронтално заснет кадър” с неговото голо тяло в цял ръст.

Без да му мисли много Джейми отсече, че Кларк е абсолютно права. „Наистина не е честно! Разбирам жените. Ние, мъжете, също трябва да бъдем показвани като сексуални обекти” – каза Дорнан като обаче пропусна да ни информира дали в „50 нюанси по-сиво” ще има кадри, които ще възстановят справедливостта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР