Впечатляващи са, нали?

Лейди Гага заложи на рокля на Alexander McQueen за червения килим в Лондон

eva.bg 28 September 2018

Снимка: getty images/guliver

Лейди Гага се постара да впечатли всички с тоалета си за лондонската премиера на филма „A Star is Born“, където играе заедно с Брадли Купър. Във Венеция тя заложи на Valentino, в Лос Анджелис на Givenchy, а сега за червения килим в английската столица съвсем съзнателно направи препратка към минали епохи с роклята на Alexander McQueen. Тоалетът е дело на криейтив директора на бранда Сара Бъртън и е от колекцията за есен 2013.

Шесткратната носителка на награди Грами Лейди Гага обърна внимание както на събралите се фенове, така и на любимия си кавалер през този премиерен сезон – 43-годишния Брадли Купър.

Подобно на дефилето им пред фотографите на фестивала в Торонто, сега двамата пак се държаха за ръце или пък позираха прегърнати, а 32-годишната певица реши в един момент да възнагради с целувка Брадли, който освен че играе другата главна роля, е и режисьор на лентата. Съдейки по погледа му обаче, може би целувката малко го изненада... „Той е мой приятел до живот“ - така Гага коментира отношенията си с Брадли Купър.

Впечатляващият тоалет на звездата от лондонската премиера може да видите в галерията ни. Тук може видите уникалната рокля на Valentino, с която бе във Венеция, а тук тази на Givenchy, с която ни впечатли на червения килим в Лос Анджелис преди броени дни. Да не пропускаме и уникалната черна рокля с воал, която ни показа на фестивала в Торонто. По всичко личи, че Лейди Гага успешно преоткрива себе си на червения килим, напълно в духа на A Star is Born“.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР