Азия Ардженто: Не съм виновна за смъртта му

За първи път актрисата говори за самоубийството на Антъни Бурдейн и коментира обвиненията, че тя е причината той да посегне на живота си

eva.bg 25 September 2018

Снимка: Instagram

Антъни Бурдейн бе открит мъртъв в началото на юни в хотел в Париж. Причината за смъртта му - самоубийство. Малко след това почитателите на топготвача, както и много медии, започнаха да обвиняват публично приятелката му Азия Ардженто за смъртта му. Той бил лудо влюбен в нея, а тя му изневерявала и това го накарало да посегне на живота си. Папараци даже я заснеха броени дни след смъртта му да се разхожда ръка за ръка с друг мъж – журналиста Хюго Клемент.

Актрисата най-накрая се реши да отговори не само на нападките, но и да коментира тежкия период, през който е минала след смъртта на Антъни. Тя даде ексклузивно интервю за DailyMailTV, в което категорично заявява: „Не съм виновна“.

„Хората казват, че съм го убила. Но аз разбирам, че те имат нужда от причина, поради която той да е посегнал на живота си. Аз също бих искала да открия такава причина, сигурно бих намерила някаква утеха, ако знаех, че нещо се е случило, за да постъпи така“, казва в интервюто 43-годишната актриса и признава, че и двамата са си изневерявали, но не това го е тласнало към фаталния край.

„Знам, че всички искат аз да съм лошата, да гледат на мен като на разрушител. Но Антъни беше умен човек, един от най-умните които съм срещала. Той беше мъдър, беше многопластов. Да, изневерявала съм му. Но и той ми изневеряваше. И за нас това не беше проблем. Антъни беше на път 265 дни в годината. Когато пък бяхме заедно, се наслаждавахме пълноценно на компанията си. Но ние не сме деца, ние сме двама възрастни. Той беше на 62, аз бях на 42, имахме си свой отделен живот, имахме си бивши съпруги и съпрузи, имахме си своите деца. Не искам да мисля за Антъни като за човек, който би прибегнал до нещо толкова крайно като самоубийството заради изневяра“, казва още Ардженто.

И въпреки това, тя изпитва вина заради смъртта на мъжа, с когото е споделяла последните няколко години от живота си. „Това, заради което се чувствам ужасно, е, че той имаше толкова много болка в себе си, която не искаше да сподели, а аз не го забелязах, не видях тази огромна болка, не прозрях докъде ще доведе. Това е нещото, заради което ще се чувствам виновна до края на живота си“, каза още тя.

Цялото интервю ще бъде излъчено утре.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР