Пробиотик=живот

01 September 2018

За разлика от антибиотиците, които убиват вредните бактерии, но и част от полезните, пробиотиците са живи бактерии, приятели на човека. Те въздействат благоприятно на чревната микробна флора, като потискат растежа на патогените. Предоставят ползи не само за стомашно-чревния тракт, но и за имунитета, пикочо-половото здраве и др. Американската компания Nature’s Way – топ производител на натурални продукти, пусна в продажба нова серия пробиотици – Fortify. Те са изключително мощни – само в една капсула има патентована пробиотична смес от 20, 30 или 50 млрд. лактобацили и бифидобактерии. Серията включва и продукти, в които пробиотиците са комбинирани с ензими, В-витамини, витамин С и цинк и червена боровинка.

Може да изберете комбинацията според нуждите на организма си:
Стандартна грижа – подходящ е Примадофилус Fortify Daily (30 или 50 млрд. активни пробиотици), който се препоръчва при антибиотично лечение и стомашни вируси.
Супергрижа за стомашно-чревния тракт – Fortify Dual Action Digestive Complete (20 млрд. активни пробиотици и патентован микс от 8 храносмилателни ензима), помага при широк спектър стомашно-чревни смущения.
За енергия – заложете на Fortify Dual Action Energy Support (20 млрд. активни пробиотици и пълен набор витамини В). Подпомага превръщането на хранителните вещества в енергия.
За укрепване на имунитета – отличен избор за профилактика през студените месеци в дългосрочен план е Fortify Dual Action Имунна Защита (20 млрд. активни пробиотици, Витамин С и цинк).
За възрастни 50+ – тъй като с възрастта има недостиг на бифидобактерии, ще попълните липсата им с Примадофилус Fortify 50+ (30 или 50 млрд. активни пробиотици). Поддържа нормалното състояние на дебелото черво.    

Специално за жени:
Уринарно здраве – Fortify Dual Action Уринарно здраве (20 млрд. активни пробиотици и
500 мг червена боровинка), осигурява защита при остри и хронични уроинфекции.
Защита срещу вагинални инфекции – за да поддържате баланса на вагиналната микрофлора и да подобрите храносмилането, изберете Примадофилус Fortify Пробиотик за жени (30 или 50 млрд. активни пробиотици).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР