Едно вкусно събитие, в което главна роля има храната

eva.bg 11 September 2018

Броени дни до най-вкусното събитие тази есен - Мood for food Street Fest. Единственото по рода си събитие ще се проведе в Пловдив между 14 и 16 септември. Фестивалът поставя храната в центъра, но същевременно вярва, че около храната трябва да има всичко, за да се насладят всички сетива. За тази цел организаторите са предвидили богата програма с купища изненади на място, сред които escape room, качествена музика, дегустации, уъркшопи и, разбира се, неустоимо вкусни кулинарни изкушения.

Богатата програма на фестивала ще предложи по нещо за всеки с разнообразието си от активности. А сред кулинарните изкушения, на които ще могат да се насладят посетителите има всичко – от сочни бургери, през традиционна италианска пица, до гофрети с белгийски шоколад. От здравословна храна до не толкова здравословна, фестивалът ще предложи по нещо за всеки вкус.

 Шеф Павел Павлов, Албена Тонкин, основател на проекта „Здравей!“ и Яна Петрова от Salted. Figsса само част от участниците на Mood for Food Street Fest.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР