Тази вечер важни са децата

Принц Хари и Меган Маркъл на WellChild Awards

eva.bg 05 September 2018

Снимка: getty images/guliver

Снощи Меган Маркъл и принц Хари бяха специални гости на събитието WellChild Awards – национална благотворителна инициатива, посветена на децата, борещи се с много тежки заболявания и техните семейства. И ако преди седмица за публично събитие Меган заложи на един от най-смелите си тоалети до този момент – минирокля с дължина над коляното, то тази вечер се бе постарала тоалетът й да не отклони вниманието от най-важните – децата. Херцогинята на Съсекс бе облечена в семпъл черен костюм на Altuzarra, чиято цена е 1490 английски лири.

Събитието се състоя в Royal Lancaster Hotel, като на него присъстваха както болните дечица и семействата им, така и лекари и медицински сестри, които се грижат за тях, много известни личности и ангажирани с благотворителната инициатива VIP гости.

Вие сте истинско вдъхновение“, каза принц Хари на децата в емоционална реч, която успя да трогне много хора. „Всеки един от вас е невероятен, изтеглили сте възможно най-тежката карта от тестето, но се борите, не се отказвате и ни показвате, че винаги трябва да търсим позитивната страна и никога да не се предаваме“, каза още Хари.

Той и Меган успяха да спечелят сърцата на децата с прегръдки, усмивки, смешни физиономии... Спечелиха ни и нас. Вижте ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР