Шоуто продължава

Гледайте на живо есенното шоу TOMMYNOW на Tommy Hilfiger

eva.bg 04 септември 2018

Снимка: getty images/guliver

Минути ни делят от представянето на ревюто TOMMYNOW за есен 2018 на Tommy Hilfiger, което ще се състои в Шанхай, Китай на днес. Новата концепция въплъщава стремежа за трансформация на марката и се фокусира върху Азиатско-тихоокеанския регион, чийто пазар е с най-голям потенциал за растеж. Уникалната платформа "Виж сега - купи сега" ще продължи да се развива чрез иновативно дигитално съдържание, съчетано с реални преживявания, достъпни както за виртуалната аудитория в световен мащаб, така и за тези, които присъстват на самото събитие. Този подход отразява стремежа на дизайнера Томи Хилфигър да достигне до максимален брой фенове на марката в различни точки по целия свят след успеха на "TOMMYNOW DRIVE" в Милано през пролетта на 2018 г., "ROCKCIRCUS" в емблематичната зала за концерти в Лондон - Roundhouse за есента на 2017 г., "TOMMYLAND" в Лос Анджелис за пролетта на 2017 г. и " TOMMY PIER" в Ню Йорк за есента на 2016 г.

"Ревюто TOMMYNOW продължава да нарушава правилата, водено от нашата страст да потопим колкото се може повече фенове на марката по целия свят в това уникално изживяване.", споделя Томи Хилфигер. "Събитието ще отпразнува нашите колекции и партньорства за есента на 2018 г. След успехa на ревютата в Северна Америка и Европа, с нетърпение очаквам да открия следващия сезон на нов континент. "

Шоуто TOMMYNOW за есен 2018 г. ще представи и първата съвместна колекция TommyXLewis, създадена от Томи Хилфигър и британския четирикратен световен шампион във Формула 1 и посланик на мъжките колекции TOMMY HILFIGER – Люис Хамилтън. Допълнителните колекции, в това число мъжките и дамски модели от колекцията HILFIGER, както и капсулната колекция TOMMY ICONS също ще бъдат включени в ревюто. Събитието ще бъде посветено на бъдещите икони в света на модата, изкуството и музиката, чийто вътрешен плам вдъхновява следващото поколение потребители в световен мащаб.

След успеха на първите четири ревюта, TOMMYNOW за есен 2018 г. ще продължи концепцията "Виж сега - купи сега". Всички облекла ще бъдат достъпни за закупуване в повече от 70 държави – в магазините на Tommy Hilfiger, онлайн на tommy.com (в държави с достъп) както и в социалните медии.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР