Анджелина Джоли и Брад Пит официално са във война

Взаимни обвинения относно издръжката на шестте деца превръщат раздялата им в грозен развод

eva.bg 09 August 2018

Снимка: Vogue

По всичко личи, че разводът между Анджелина Джоли и Брад Пит няма да мине гладко. Две години след раздялата им, по време на които и двамата се опитваха да запазят добрия тон в името на децата и държаха детайлите около развода им да останат в тайна от медиите, в крайна сметка войната стана публична. И явно всички средства в тази битка са позволени, включително обвинения за издръжка и пари. А когато нещата опрат до пари, разводът няма как да не е от грозните.

Стартът на публичния скандал беше даден от адвокатите на Анджелина Джоли, които подадоха документи във Върховния съд на Лос Анджелис, в които обвиняват Брад Пит за това, че не е плащал почти никаква издръжка за децата през изминалите две години. И искат от съда да го задължи да изплати със задна дата средствата. Фактът, че документите са подадени именно във Върховния съд означава, че медиите ще имат достъп до тях и в крайна сметка скандалът стана публичен.

Адвокатите на Брад Пит обаче отвърнаха на удара. Според тях актьорът е платил около девет милиона долара за децата през изминалите 18 месеца, като 1.3 милиона били за сметки. Всеки месец плащал стотици хиляди за терапия при психолог на шестте деца, покривал е разходите им за пътуване, както и 24-часовата им охрана. Твърденията на Джоли нямали нищо общо с истината, а това, което цели, е да изкара Брад Пит безотговорен баща, за да получи тя пълно попечителство над децата и да ограничи до минимум дните, в които той ще има право да ги вижда след развода им. Ябълката на раздора помежду им си остават именно децата и фактът, че разводът се проточи толкова дълго, е не, защото не могат да се разберат за подялбата на парите и имотите си, а именно заради попечителството.

Междувременно адвокатите на Анджелиина Джоли коментират, че осем милиона от въпросните девет милиона били дадени от Брад Пит като заем на Джоли, за да може тя да закупи настоящото им жилище в Лос Аънджелис, където да живее с децата, понеже той предпочел да запази предишното им за себе си. „Джоли, естествено, има предвид дадените пари, но заемът си е заем, той не е издръжка за децата“, казват адвокатите й. „Анджелина иска от Брад да плати 50 процента от разходите на децата до този момент, което той не е направил. Тя е поела почти цялата тежест, без той да допринесе с нещо съществено през изминалите две години. А детската издръжка в Калифорния не е по желание, тя е задължение“, казват още адвокатите.

Заради внезапно разгорялата се война между двамата, и Джоли, и Пит отмениха снимките на най-новите си филми. Тя трябваше да играе в „Come Away“ – предистория на Питър Пан и Алиса в страната на чудесата. Снимките трябваше да започнат този понеделник, но 11 часа преди това тя се обадила на продуцентите, за да каже, че няма да участва.

Брад Пит пък в момента се снима в най-новия филм на Куентин Тарантино „Once Upon a Time in Hollywood“ и останалите от екипа ще трябва да променят планираните снимки в зависимост от новите му срещи и ангажименти.

 

2 КОМЕНТАРА
2
Росица
11 August 2018, 21:04

На тази злобна манипулаторка изобщо не и вярвам. Щом 9 милиона не й стигат за децата, какво да кажат нашите деца тогава.

1
tulipsonly
09 August 2018, 17:28

Мисля, че Анджелина има право ( не ми е приятна). За да го направи, Пит явно си спестява нещо...

ТВОЯТ КОМЕНТАР