Започна битка за децата

eva.bg 08 August 2018

Снимка: getty images/guliver

Две години след раздялата им, Брад Пит и Анджелина Джоли очевидно не са преодолели горчивината, болката и разочарованията. Разводът все още не е факт заради битката за попечителство над децата им. Явно двамата няма да се разберат скоро, защото започнаха обвинения за това кой по колко време може да прекарва с децата и колко пари трябва да се плащат като издръжка. Тоест – войната става все по-ожесточена и все по-грозна.

Според подадените в съда документи, с които са се сдобили западните медии, Джоли обвинява Пит, че откакто са се разделили той не е плащал почти нищо като издръжка за децата.

„С днешна дата сумата, която Пит е платил като издръжка за децата, е незначителна“, заявява в документите адвокатката на актрисата Саманта Блей. Поради тази причина отправят искане към съда да го принудят да си плати.

Източници, близки до Брад Пит обаче, твърдят точно обратното. Според тях до този момент той е платил милиони. Всеки месец плащал стотици хиляди долари за терапията при детски психолог на шестте им деца, за пътуванията им по света, за денонощна охрана.

„До този момент всички детайли около развода им бяха засекретени от медиите и се разглеждаха лично от съдията, отговорен за техния случай. Сега обаче тя подаде документи във Върховния съд на Лос Анджелис, знаейки, че по този начин всички ще имат достъп до тях и ще станат публично достояние. Целта явно е Брад Пит да бъде очернен като лош баща, какъвто той не е“, казват близки до актьора.

Междувременно актрисата се оттегли от снимките на най-новия й филм Come Away – предистория на Питър Пан и Алиса в страната на чудесата. 11 часа преди да започнат снимките, тя се обадила на продуцентите, за да каже, че няма да участва. По всяка вероятност причината е свързана с развода и битката за попечителски права. Докато снимаше продължението на „Господарка на злото“ през юни и юли в Лондон, Джоли имаше проблем с осигуряването на регулярен достъп на Брад Пит до децата. Понеже той бе в САЩ, а децата бяха с нея английската столица, съдът трябваше да се намеси, за да я принуди да осигури конкретни дати, по време на които баща им да може ги вижда.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР