Да го чуем

eva.bg 08 August 2018

Любо Киров представя новия си  албум на лятно турне. “Както преди” е заглавието на студийната продукция, която ще бъде представена в Бургас, Варна, Русе и Велико Търново. Любо Киров ще се качи на сцената, заедно с Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

Концертите от лятното турне ще се проведат на 15 август в Бургас, 16 август във Варна, 4 септември в Русе и 5 септември във Велико Търново, в летните театри на градовете. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM, както и на касите на Операта в Бургас, Летния театър във Варна, Арена Русе и Туристическия информационен център във Велико Търново.

„Този албум е посветен на най-важните неща в живота и истинските ценности, които трябва да са водещи за всеки, начело с любовта първо към самия него. Основното и най-ясно послание във всяко парче е за посоката на човек към себе си“, сподели Любо Киров.„Още от теб“, „Ти можеш“, „Всички пътища водят към теб“ и „Целият живот си ти“ са само част от новите хитове на изпълнителя, на които публиката ще има възможност да се наслади по време на концертите. Албумът „Както преди“ е създаден само за 4 дни, съвместно с маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Освен, че е изпял всички вокали и беквокали, Любо Киров е записал и барабаните, които ще бъдат изсвирени пред феновете от Калин Вельов.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР