Честит рожден ден, Меган!

Днес херцогинята на Съсекс става на 37 години

eva.bg 04 August 2018

Вместо да празнува с приятели и членове на семейството своя 37 рожден ден, днес херцогинята на Съсекс ще бъде на друг вид парти – сватбено. Тя и Хари са специални гости на венчавката на Чарли Ван Страубензи, който е приятел на принца още от детските им години. Хари е поканен да бъде кум на сватбата, така че рожденият ден на съпругата му Меган Маркъл явно ще остане на заден план.

Миналата година за рождения й ден двамата успяха да се скрият от медии и папараци, отивайки на кратка ваканция в Африка. Този път обаче, вече сериозно ангажирани с кралските ангажименти, времето само за тях очевидно няма да е приоритет, а партито за рождения ден ще се отложи за друг път.

Не съм от момичетата, които са израснали, купувайки си свещи за 100 долара. Аз съм от момичетата, на които им свършваше бензинът, докато отиваха на прослушване за роля. Това, че знам откъде съм тръгнала и какво съм постигнала, ми помага да намирам баланс в живота си“, заяви преди време Меган Маркъл, която сбъдна мечтата на почти всяко едно момиче – да срещне красив принц, да се влюбят и да има сватба за чудо и приказ.

Все още не знаем с какъв тоалет ще се появи Меган на сватбата днес, но междувременно може да потърсите вдъхновение за летния си гардероб от тези десет визи за топлите месеци, на които херцогинята на Съсекс заложи напоследък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР