Бионсе получи пълен контрол над септемврийския Vogue

eva.bg 31 July 2018

Снимка: Instagram

Септемврийският брой на списание Vogue по традиция е най-големият, най-силният, най-влиятелният, даже документален филм бе заснет за направата му - „The September Issue“.

Е, тази година се случва нещо безпрецедентно – главната редакторка Ана Уинтур отстъпи контрола върху септемврийския брой на Бионсе. Певицата ще краси корицата и в общи линии тя взема всички важни решения. Това е част от предварителния договор, който е подписала с Vogue и част от изискванията й.

Певицата използва дадената й власт, за да даде мощен тласък на кариерата на 23-годишния чернокож фотограф Тайлър Митчъл. Той ще я снима за броя, което е безпрецедентен случай, защото за първи път от 126 години корица на Vogue ще се снима от чернокож фотограф.

Освен, че ще има контрол над корицата, Бионсе ще реши и кои кадри с нея да влязат вътре в материала. Сама ще си пише и статията – тоест, наистина има пълен контрол.

Това обаче не е първият път, когато звездата краси септемврийския брой. Тя бе корица на Vogue през септември 2015 година, когато я снима Марио Тестино. С нетърпение очакваме да видим какъв ще е крайният резултат сега.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР