Финансови съвети от Серина Уилямс

eva.bg 24 June 2018

Снимка: getty images/guliver

Серина Уилямс е сред топ тенисистите и както може да се досетите, проблемът с парите при нея не стои на дневен ред. Това обаче не означа, че звездата на тенискорта не обръща внимание на бюджета, с който разполага, на начина, по който го харчи, за какво харчи и какво да направи, за да изкара повече пари.

Самата тя е до болка откровена на тема финанси и никога не се е притеснявала да говори за пари. Дори преди три години призна, че макар да е доста по-напред в ранглиста от Шарапова, печели по-малко от нея, защото руската звезда успявала да си уреди по-добри рекламни договори.

В тази връзка ето какъв е най-добрият финансов съвет, който някога е получавала. Разкри го пред журналист на Huffington Post. “Даде ми го Опра. Каза ми да следя за абсолютно всеки похарчен долар. С други думи, ако сте в компания и част от хората използват и вашите пари или имат достъп до тях, трябва да сте наясно за всеки похарчен цент – от кого и за какво е похарчен. Това го правя и до ден днешен“, каза тя.

Може би е добре да я послушате, дори да не разполагате като нея с милиони в банковата си сметка. Важното е да имате ясна представа за какво сте похарчили заплатата си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР